Telerik Academy

Сподели тази страница

Всички курсове за студенти

Софтуерни технологии - направление

Software Technologies Track

Безплатните курсове по софтуерни технологии са отлична възможност за запознаване в дълбочина с най-актуалните теми за разработката на софтуер и за професионална специализация.

Курсовете са подходящи за всички, обучавали се по направленията: “Програмиране” и “Уеб дизайн и UI технологии”, както и за хора с опит в разработката на софтуер.  Придобитите от  направление “Софтуерни технологии” допълнителни знания и умения представляват първата ви крачка към успешна реализация в софтуерната индустрия.


Какво ще научите от курсовете по софтуерно инженерство и технологии?

След обученията по програмиране и уеб дизайн, вие можете да изберете конкретна насока, в която желаете да се развивате. Независимо дали става дума за разработка на уеб, десктоп или мобилни приложения, създаване на софтуер в cloud среда или Windows 8 разработка, вие ще изучите най-съвременните софтуерни технологии и ще получите ценен практически опит.


Софтуерно инженерство и технологии - курсове

Разгледайте учебните материали

Курс Включете се

Бази данни

Гледайте видео

Уеб приложения с Node.js

Разгледайте учебните материали

Мобилни приложения за Android

Гледайте видео

ASP.NET Web Forms приложения

Гледайте видео

Уеб приложения с ASP.NET MVC

Разгледайте учебните материали

Мобилни приложения за iPhone и iPad

Гледайте видео


Специалности

Завършвайки успешно един или повече от курсовете по софтуерно инженерство и технологии в допълнение на направленията "Програмиране" и "Уеб дизайн", вие можете да се борите за сертификат по една от специалностите:


Изпити и сертификати

Сертификати ще получат най-добрите курсисти от всяка от посочените специалности. За да сте сред шампионите на Telerik Academy, необходимо е да предавате в срок всички поставени домашни, да преминете успешно серия от изпити и защитите курсов проект.


Какво ново