Telerik Academy

Сподели тази страница

Reflection

Следващият семинар в "Академията на Телерик" ще бъде на тема Reflection - похват в програмирането, позволяващ на всяка програма да се изследва и променя, докато работи. Той ще се проведе на 13 септември от 10:00 ч. до 14:00 ч. в зала Enterprise в "Академията на Телерик".  Участието е безплатно, като е необходима предварителна регистрация. 

Тъй като Reflection е тема за напреднали, семинарът е насочен към специалисти с познания в обектно-ориентираното програмиране. По време на лекцията ще използвате Reflection с програмния език C# и ще имате възможност сами заедно с лекторите да напишете plugin система. Похватът има много предимства, когато се използва правилно.


Как да се запишете

Регистрацията за семинара приключи. На всички, които искат да научат повече за програмния похват, препоръчваме да гледат видео уроците от семинара.

Гледайте видео от семинара


Какво ще научите по време на семинара

 • Какво представлява програмният похват Reflection

 • Как да използвате Reflection със C#

 • Как да работите с Reflection по свои проекти


Гледайте видео лекциите за Reflection

Лектор

 • Nikolay_Kostov

  Николай Костов

  Мениджър "Софтуерно инженерство", Телерик АД

  Николай е дългогодишен участник в редица ученически и студентски олимпиади и състезания по информатика, двукратен победител в проектните категории "Приложни програми" и "Интернет приложения" на Националната олимпиадата по информационни технологии. Има богат опит в проектирането и изграждането на интернет и десктоп приложения, алгоритмичното програмиране и техническото обучение. Ники е Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Certified Professional (MCP), Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD), съавтор и основен редактор на книгата "Въведение в програмирането със C#".

  LinkedIn Blog
 • Ivaylo_Kenov

  Ивайло Кенов

  Технологичен трейнър, Телерик АД

  Ивайло е състезател по математика с участия в редица национални олимпиади. Шампион е в курсовете "Обектно Ориентирано Програмиране" и "Структури от данни и алгоритми" в "Софтуерната академия на Телерик" - сезон 2012/2013. Преди да се присъедини към трейнърския екип на "Академията на Телерик", Ивайло е помощник-лектор в C# семинари с алгоритмични задачи. Притежава два Microsoft сертификата: "Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3" и "Developing ASP.NET MVC Web Applications". Обича да задълбава в трудните части на програмирането. Участвал е в разработката и поддръжката на няколко интернет приложения.

  LinkedIn