Telerik Academy

Сподели тази страница

Основи на Python

Януарският семинар на инициативата Telerik Academy Plus ще бъде на тема "Основи на Python" и ще се проведе на 25 януари 2015 г. (неделя) от 10:00 ч. до 14:00 ч. в зала Enterprise в учебния ни център в София. По време на обучението ще се запознаете с основните компоненти на скриптовия език Python и ще придобиете базови умения за работа с него. Препоръчваме семинара на всички, които имат познания по програмиране на някакъв програмен език: C/C++, C#, Java, JavaScript или др.


Как да се запишете

Интересувате се от езика Python? Включете се в януарския семинар на "Академията на Телерик". Той е насочен към курсисти в "Академията на Телерик" и външни посетители. Необходима е предварителна регистрация.

Семинарът приключи. Очаквайте скоро информация за следващия.

Гледайте видео


Какво ще научите по време на семинара

По време на семинара ще разберете как да подготвите среда и как да инсталирате нужните инструменти за разработка с Python. Ще разгледате фундаментални понятия като типове данни, оператори, структури от данни, използване на функции и ООП. В допълнение ще разберете как може да направите преизполозваеми модули и как да работите с класове и обекти.


Гледайте видео от семинара


Лектори

  • Doncho_Minkov

    Дончо Минков

    Технологичен трейнър, Телерик АД

    Дончо се занимава с алгоритми и състезателно програмиране още от малък. Впоследствие интересът му се задълбочава в университета и "Софтуерната Академия на Телерик". Дончо има дълбоки познания по разработката на native и хибридни мобилни приложения, десктоп приложения и уеб приложения с .NET, Node.js и JavaScript. Обича да разучава нови неща и да споделя наученото.