Telerik Academy

Сподели тази страница

Telerik Kendo UI

Искате ли да се запознаете с една от най-известните библиотеки от инструменти за потребителски интерфейс (UI) и функционалности за JavaScript - Telerik Kendo UI? Искате ли да разберете как с решението на "Телерик" АД може да спестявате стотици редове код? Включете се в семинара, посветен на Telerik Kendo UI, който организираме на 28 юни 2014 г. в "Академията на Телерик" и научете повече. 

Семинарът ще се проведе от 10:00 ч. до 14:00 ч. в зала Enterprise и ще се води от Ивайло Кенов, технологичен трейнър в "Академията на Телерик". Обучението е само първата част от поредица семинари, посветени на Telerik Kendo UI. С него ще се запознаете с основите на JavaScript фреймуърка на решението, което ще ви даде добра основа за включването на продукта във вашите проекти.


Как да се запишете

Семинарът приключи. Гледайте видео записа на лекциите и се запознайте с основите на Telerik Kendo UI!

Гледайте видео


Какво ще научите по време на семинара

1. Инсталация и въведение – как да включите Telerik Kendo UI във вашия проект
2. Базови widgets – основни и лесни контроли (DatePicker, Color Picker, Masked Text Box, etc.)
3. DataSource – работа с данни в Kendo UI
4. По-сложни widgets – по-трудни и интересни контроли (GridView, ListView, TreeView, etc.)
5. Шаблони в Telerik Kendo UI
6. Validator – клиентска валидация в Telerik Kendo UIЛектор

  • Ivaylo_Kenov

    Ивайло Кенов

    Технологичен трейнър, Телерик АД

    Ивайло е състезател по математика с участия в редица национални олимпиади. Шампион е в курсовете "Обектно Ориентирано Програмиране" и "Структури от данни и алгоритми" в "Софтуерната академия на Телерик" - сезон 2012/2013. Преди да се присъедини към трейнърския екип на "Академията на Телерик", Ивайло е помощник-лектор в C# семинари с алгоритмични задачи. Притежава два Microsoft сертификата: "Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3" и "Developing ASP.NET MVC Web Applications". Обича да задълбава в трудните части на програмирането. Участвал е в разработката и поддръжката на няколко интернет приложения.

    LinkedIn