Telerik Academy

Сподели тази страница

JavaScript.next

Създаден през 1995 г. за непрофесионални програмисти, които искат да създават несложни програми в уеб, днес JavaScript е един от най-използваните езици за програмиране. С него могат да се разработват клиентски, сървърни и мобилни приложения. 

Най-новата версия на JavaScript е стандартът ECMAScript 6. Той включва много новости, свързани със синтаксиса и функционалността на езика. Ако искате да разберете какво означава JavaScript 6, да се запознаете с новостите в последната му версия и да разберете как може да ги използвате в работата си, заповядайте на следващия семинар на Telerik Academy Plus. Семинарът, който ще бъде посветен на ECMAScript 6, ще се проведе на 28 март 2015 г. от 11:00 до 15:00 ч. в зала Enterprise в учебния център на "Академията на Телерик" в София.


Как да се запишете

Семинарът е отворен за всички, които искат да се запознаят в последната версия на програмния език JavaScript. Участието е безплатно, необходима е само предварителна регистрация. Препоръчително е участниците да имат базови познания по JavaScript.

Регистрацията приключи.

Гледайте видео


Какво ще научите по време на семинара

По време на обучението:

 • ще се запознаете с новия Block Scope в JavaScript

 • ще разберете как се създават и наследяват класове, arrow functions, promises

 • ще се запознаете с новите структури от данни (Map и Set)

 • ще разгледате модулите, които вече са native за JavaScript 6, и ще разберете как могат да се приспособят към вече съществуващите, които следват стандарт AMD или CommonJS


Гледайте видео от семинараЛектори

 • Doncho_Minkov

  Дончо Минков

  Технологичен трейнър, Телерик АД

  Дончо се занимава с алгоритми и състезателно програмиране още от малък. Впоследствие интересът му се задълбочава в университета и "Софтуерната Академия на Телерик". Дончо има дълбоки познания по разработката на native и хибридни мобилни приложения, десктоп приложения и уеб приложения с .NET, Node.js и JavaScript. Обича да разучава нови неща и да споделя наученото.