Telerik Academy

Сподели тази страница

Разработка на игри с Unity и C# - част 3

Готови ли сте да приложите уменията си в разработката на игри на практика? В първите два семинара на тема "Разработка на игри с Unity и C#" се научихте да работите със средата Unity 3D, да пишете скриптове и да добавяте аудио и UI елементи към игрите. В третата част на обучението ще приложите всичко това на практика, като създадете собствена компютърна игра - клонинг на известната Jetpack Joyride.

Третата част на семинара ще се проведе на 20 юни 2015 г. от 10:00 ч. в зала Enterprise в учебния център на "Академията на Телерик" в София. Обучението е подходящо за софтуерни инженери с начални познания за Unity 3D. Ако сте пропуснали предишните два семинара, гледайте видео записите от част 1 и част 2 на нашия уебсайт. 


Как да се запишете

Семинарът е отворен за всички, които искат да се научат да разработват компютърни игри. Участието е безплатно, необходима е само предварителна регистрация. Препоръчително е участниците да имат базови познания по C# и Unity 3D.

Гледайте видео


Какво ще научите по време на семинара

По време на семинара:

 • ще комбинирате всички придобити до момента знания от първите две части на обучението

 • ще създадете от начало до край компютърна игра, в която ще включите всички основни елементи на game engine


Гледайте видео

Лектор

 • Ivaylo_Kenov

  Ивайло Кенов

  Технологичен трейнър, Телерик АД

  Ивайло е състезател по математика с участия в редица национални олимпиади. Шампион е в курсовете "Обектно Ориентирано Програмиране" и "Структури от данни и алгоритми" в "Софтуерната академия на Телерик" - сезон 2012/2013. Преди да се присъедини към трейнърския екип на "Академията на Телерик", Ивайло е помощник-лектор в C# семинари с алгоритмични задачи. Притежава два Microsoft сертификата: "Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3" и "Developing ASP.NET MVC Web Applications". Обича да задълбава в трудните части на програмирането. Участвал е в разработката и поддръжката на няколко интернет приложения.

  LinkedIn