Telerik Academy

Сподели тази страница

Разработка на игри с Unity и C# - част 2

По време на втория семинар на тема "Разработка на игри с Unity и C#" на Telerik Academy Plus ще надградите уменията си за работа с Unity 3D. Ще се научите да използвате вградена физика при създаването на игри и да пишете скриптове. В допълнение ще разберете как да добавяте аудио и UI елементи към игрите.

Семинарът ще се проведе на 16 май 2015 г. от 10:00 ч. в зала Enterprise в учебния център на "Академията на Телерик" в София. Семинарът е подходящ за начинаещи софтуерни инженери в Unity 3D. Препоръчително е участниците да са присъствали и на първата част. Ако не сте успели да посетите миналия семинар, гледайте видео записа от него на нашия уебсайт. 


Как да се запишете

Семинарът е отворен за всички, които искат да се научат да разработват компютърни игри. Участието е безплатно, необходима е само предварителна регистрация. Препоръчително е участниците да имат базови познания по C#, както и да са запознати с материала от първата част на обучението.

Гледайте видео


Какво ще научите по време на семинара

По време на обучението:

 • ще надградите уменията си в писането на скриптове

 • ще разберете повече за ролята на вградената физика в игрите

 • ще се научите да добавяте UI елементи и аудио в игрите


Гледайте видео от семинараЛектор

 • Ivaylo_Kenov

  Ивайло Кенов

  Технологичен трейнър, Телерик АД

  Ивайло е състезател по математика с участия в редица национални олимпиади. Шампион е в курсовете "Обектно Ориентирано Програмиране" и "Структури от данни и алгоритми" в "Софтуерната академия на Телерик" - сезон 2012/2013. Преди да се присъедини към трейнърския екип на "Академията на Телерик", Ивайло е помощник-лектор в C# семинари с алгоритмични задачи. Притежава два Microsoft сертификата: "Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3" и "Developing ASP.NET MVC Web Applications". Обича да задълбава в трудните части на програмирането. Участвал е в разработката и поддръжката на няколко интернет приложения.

  LinkedIn