Telerik Academy

Сподели тази страница

Разработка на игри с Unity и C# - част 1

Независимо дали искате да създавате компютърни игри професионално, или просто да реализирате своя идея, предстоящият семинар на  Telerik Academy Plus ще ви запознае с основите за разработка на 2D игри с Unity 3D - game engine, който позволява създаването на междуплатформени 2D и 3D игри със C# или JavaScript. 

Семинарът ще се проведе на 25 април 2015 г. от 10:00 до 14:00 в зала Enterprise в учебния център на "Академията на Телерик" в София. Той е първият от три поредни обучения за разработка на 2D игри и ще включва преглед на основите на Unity 3D, основните математически операции и графичните елементи в игрите. Семинарът е подходящ за начинаещи софтуерни инженери с познания по C#.


Как да се запишете

Семинарът е отворен за всички, които искат да се научат сами да разботват компютърни игри. Участието е безплатно, необходима е само предварителна регистрация. Препоръчително е участниците да имат базови познания по C#.

Гледайте видео


Какво ще научите по време на семинара

По време на обучението:

 • ще се запознаете с основите на Unity 3D - game engine за създаване на междуплатформени 2D и 3D компютърни игри със C# и JavaScript

 • ще разгледате основните математически операции в игрите

 • ще се научите да създавате и анимирате графики в Unity


Гледайте видео от семинараЛектор

 • Ivaylo_Kenov

  Ивайло Кенов

  Технологичен трейнър, Телерик АД

  Ивайло е състезател по математика с участия в редица национални олимпиади. Шампион е в курсовете "Обектно Ориентирано Програмиране" и "Структури от данни и алгоритми" в "Софтуерната академия на Телерик" - сезон 2012/2013. Преди да се присъедини към трейнърския екип на "Академията на Телерик", Ивайло е помощник-лектор в C# семинари с алгоритмични задачи. Притежава два Microsoft сертификата: "Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3" и "Developing ASP.NET MVC Web Applications". Обича да задълбава в трудните части на програмирането. Участвал е в разработката и поддръжката на няколко интернет приложения.

  LinkedIn