Telerik Academy

Сподели тази страница

Новостите в C# 6.0 и Roslyn

 

Четири години след последните подобрения в C#, Microsoft пусна нова версия на програмния език - 6.0. Тя идва с редица нови и подобрени функционалности и нова технология за компилиране - Roslyn. Ако искате да се запознаете с тях отблизо, заповядайте на съботния ни семинар, посветен на C# 6.0 и Roslyn.

Семинарът ще се проведе на 25 октомври 2014 г. от 10:00 ч. до 14:00 ч. в зала Enterprise в учебния ни център в София. Той е подходящ за начинаещи и опитни програмисти, които вече използват C#.


Как да се запишете

Регистрацията приключи. Ако искате да се запознаете с новостите в C# 6.0, гледайте видео лекциите.

Гледайте видео


По време на семинара ще се запознаете с:

 • Функцията на новия знак $

 • Филтрите за изключения

 • Декларация на локални променливи

 • Използване на статични класове

 • Инициализиране на автоматични пропъртита

 • Основен конструктор на класовете

 • Инициализатор на речници


Гледайте видео лекциите

Лектор

 • Nikolay_Kostov

  Николай Костов

  Мениджър "Софтуерно инженерство", Телерик АД

  Николай е дългогодишен участник в редица ученически и студентски олимпиади и състезания по информатика, двукратен победител в проектните категории "Приложни програми" и "Интернет приложения" на Националната олимпиадата по информационни технологии. Има богат опит в проектирането и изграждането на интернет и десктоп приложения, алгоритмичното програмиране и техническото обучение. Ники е Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Certified Professional (MCP), Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD), съавтор и основен редактор на книгата "Въведение в програмирането със C#".

  LinkedIn Blog
 • Ivaylo_Kenov

  Ивайло Кенов

  Технологичен трейнър, Телерик АД

  Ивайло е състезател по математика с участия в редица национални олимпиади. Шампион е в курсовете "Обектно Ориентирано Програмиране" и "Структури от данни и алгоритми" в "Софтуерната академия на Телерик" - сезон 2012/2013. Преди да се присъедини към трейнърския екип на "Академията на Телерик", Ивайло е помощник-лектор в C# семинари с алгоритмични задачи. Притежава два Microsoft сертификата: "Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3" и "Developing ASP.NET MVC Web Applications". Обича да задълбава в трудните части на програмирането. Участвал е в разработката и поддръжката на няколко интернет приложения.

  LinkedIn