Telerik Academy

Сподели тази страница

Практични съвети за разработка със C#

Искате ли да надградите уменията си по програмиране и да получите ценни практически съвети за разработка със C#? Заповядайте на следващия семинар на Telerik Academy Plus, по време на който ще се запознаете със съвременни техники за работа с програмния език, често срещани грешки и проблеми и техните решения. В допълнение ще разгледате и нови възможности на плаформата .NET Framework. 

Семинарът ще се проведе на 25 юли 2015 г. от 10:00 ч. в зала Enterprise в учебния център на „Академията на Телерик“ в София. Той е подходящ за софтуерни инженери с познания по C# и обектно-ориентирано програмиране.


Как да се запишете

Регистрацията приключи.

Гледайте видео


Какво ще научите по време на семинара

По време на обучението ще се запознаете със:

 • съвременни техники за писането на C# (tricks)

 • често срещани проблеми и техните решения, свързани със C# (tips)

 • често срещани грешки при писането на код на езика (traps)

 • малко известни полезни функционалности на C# (code suggars)

 • нови възможности за използване на платформата .NET Framework


Гледайте видео от семинара


Лектор

 • Nikolay_Kostov

  Николай Костов

  Мениджър "Софтуерно инженерство", Телерик АД

  Николай е дългогодишен участник в редица ученически и студентски олимпиади и състезания по информатика, двукратен победител в проектните категории "Приложни програми" и "Интернет приложения" на Националната олимпиадата по информационни технологии. Има богат опит в проектирането и изграждането на интернет и десктоп приложения, алгоритмичното програмиране и техническото обучение. Ники е Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Certified Professional (MCP), Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD), съавтор и основен редактор на книгата "Въведение в програмирането със C#".

  LinkedIn Blog