Telerik Academy

Сподели тази страница

Разработка на бизнес приложения с Progress OpenEdge

Днес облачните технологии, мобилността и социалните мрежи определят дигиталната ера и начина, по който бизнесът оперира. Технологичните тенденции обаче постоянно еволюират и трансформират лицето на бизнеса. Вече над 30 години Progress помага на разработчиците на приложения да се възползват от най-новите технологии и да трансформират големите си идеи в бизнес реалност. Стартирали просто като идеи, приложенията с Progress OpenEdge имат значително въздействие върху бизнеса в светoвен мащаб. Научете как хиляди предприемачи са изградили компаниите си върху OpenEdge и какви възможности предоставя тази лесна за учене и използване платформа за разработчици.

Присъединете се към авторитетните международни лектори от Progress и се запознайте с функционалностите на OpenEdge, с които архитекти и разработчици по света създават приложения. Ще разгледате средата за управление и разработка, използвана от OpenEdge разработчиците, ключови концепции в OpenEdge в начална фаза на разработка и OpenEdge Reference Architecture (OERA) - добри практики за дизайн на приложения.


Как да се запишете

Семинарът ще се проведе на 17 октомври от 10:00 до 15:45 ч. в зала Ultimate в „Академията на Телерик“. Той е насочен към начинаещи и опитни разработчици и предприемачи. Участието е безплатно, необходима е само предварителна регистрация. Регистрацията приключи.

Гледайте видео


Progress OpenEdge е цялостна платформа за разработка на динамични бизнес приложения с възможност за имплементиране на процеси за всички платформи, мобилни устройства и „облака“. Над 47 000 компании по света и над четири милиона клиенти използват OpenEdge. Сред тях са банка номер едно в САЩ и вторият най-голям производител на автомобили в света.


Програма

Семинарът ще се води на английски език.

Час

Тема

Лектор

10:00 - 11:00

Превръщаме идеите в реалност с Progress OpenEdge
- Какво е OpenEdge и какви предимства носи на бизнеса и новите разработчици
- Защо е полезно да учите и използвате OpenEdge за разработка
- Как бизнесът успява с OpenEdge

Колийн Смит

11:00 - 11:15

Почивка

 

11:15 - 14:15

Progress OpenEdge уъркшоп и демонстрации
- Въведение в OpenEdge
- Генериране на красиви и ефективни UI/UX в приложения на OpenEdge
- Лесното създаване на модерни мобилни бизнес приложения с OpenEdge

Джон Гудланд

14:15 - 14:45

Почивка

14:45 - 15:30

Къде може да стигнете с Progress OpenEdge - възможности в Европа, Средния изток и Африка (ЕМЕА)
- Разнообразие от възможности в Европа
- Партньорска екосистема в региона
- Добри практики от партньорствата в ЕМЕА
- Как екипът на Progress EMEA подкрепя предприемачеството

Гари Клинк

15:30 - 15:45

Започнете да разработвате приложения с Progress OpenEdge

Колийн Смит


Какво ще научите по време на семинара

 • Добри практики за изграждане на бизнес с OpenEdge и нови възможности за разработчици

 • Значението на създаването на красив и ефективен UI/UX в рамките на OpenEdge приложението. Разбирането на разликата между потребителски интерфейс и потребителско преживяване е отлична начална точка. След това ще разгледаме как можем да имплементираме ефективен UI/UX, използвайки OpenEdge и Kendo UI.

 • Създаване на красиви и лесни за навигиране мобилни приложения за средата OpenEdge с минимално писане на код

Гледайте видео

 

Лектор

 • Colleen_Smith_Photo

  Колийн Смит

  Вицепрезидент, Progress

  Колийн отговаря за планирането на пускането на пазара, стратегията и продуктовия маркетинг на бизнес дивизията на Progress - OpenEdge. Колийн се присъединява към компанията през 2005 г. с 20 години опит в маркетинга на софтуер, продажбите и продуктовата стратегия. Тя е допринесла за трансформирането на софтуерни компании в лидери в индустрията, изградила е стратегически партньорства, създавала е стратегии за придобивания и е навигирала компании през агресивни фази на ръст. 

 • Gari_Clink

  Гари Клинк

  Старши мениджър инженерство „Продажби“, Progress

  Гари Клинк е старши мениджър по инженерство „Продажби“ за Европа, Средния Изток и Африка в Progress. Той управлява експертен екип от технически специалисти, които работят с клиенти да изградят своето дигитално преживяване. Гари работи с и за Progress вече над 20 години. Започнал е като разработчик на решения за уиски индустрията в Шотландия и системи за управление на труд и работна заплата и инвентар, а след това е преминал към консултантска роля и е съветвал клиенти по отношение на архитектура и добри практики за решенията им, базирани на Progress. Гари се запознава с OpenEdge още по време на обучението си в университета и осъзнава колко е важно отрано да избереш правилните технологии, върху които да изградиш стабилно бъдеще, и с радост помага на останалите да намерят своите технологии.


 • John_Goodland

  Джон Гудланд

  Старши инженер „Продажби“, Progress

  Джон работи с технологиите на Progress през последните 20 години. Присъединява се към компанията през февруари 2015 г. Той е фокусиран върху разработването на скалируеми, високо производителни уеб приложения, десктоп софтуер и приложения за iOS, Android и Windows Mobile с HTML 5, JavaScript, CSS, PhoneGap и технологиите на Progress. Носител е на награди в тази област.