Telerik Academy

Сподели тази страница

Автоматизирано тестване със Selenium WebDriver - от основните принципи до облачните технологии

Automated Tests with Selenium WebDriver - from Basics to the Cloud

Искате ли да се запознаете с един от най-популярните аспекти от осигуряването на качеството на софтуера (QA) - писането на автоматизирани тестове? Заповядайте на следващия семинар на Telerik Academy Plus, който ще се проведе на 22 февруари 2017 г. от 18:30 до 20:00 ч. в зала Ultimate в  учебния център на „Академията на Телерик“ в София. Темата на събитието ще бъде „Автоматизирано тестване със Selenium WebDriver - от основните принципи до облачните технологии“. 

В рамките на семинара ще разберете как се създава автоматизация за уеб приложения чрез платформата Selenium WebDriver. Ще се научите да автоматизирате базови и по-сложни потребителски интерфейси. Ще се запознаете с добри практики за поддръжка на вашите тестове. Семинарът ще завърши с демонстрация, по време на която ще разберете как да изпълнявате вашата автоматизация на различни комбинации между операционни системи и браузъри в облачното пространство.

Обучението е практически насочено и ще се фокусира върху демонстрации на писане на тестове наживо. Семинарът е подходящ за участници с базов опит в обектно-ориентираното програмиране и познания в сферата на QA.


Как да се запишете

Регистрацията за участие приключи. 

Гледайте видео


Какво ще научите

По време на семинара ще се запознаете с:

  • фреймуърка Selenium WebDriver

  • методи за автоматизация на различни потребителски интерфейси

  • начини за изпълнение на автоматизиран код в различни операционни системи и браузъри в облачното пространство

Лектор

  • Антон Ангелов

    QA Architect, Progress

    Антон е QA архитект в Progress, блогър и основател на Automate the Planet. Има богат опит в Performance/Automation/Web Service/Data Base Testing. Запален е по технологии като C#, .NET Framework, T4, WPF, SQL Server, Selenium WebDriver и Jenkins. Антон придобива статут MVP (Most Valuable Professional) в Code Project (2016, 2017) и MVB (Most Valuable Blogger) в Dzone