Telerik Academy

Сподели тази страница

Асинхронно програмиране в Android с ReactiveX

Using ReactiveX to Simplify Аsync Programming in Android

23 март 2017 г. | 18:30-20:30 ч. | зала Enterprise


Искате ли с възможно най-малко код да създавате бързо и лесно мобилни приложения за Android? Запознайте се с функционалностите на библиотеката ReactiveX, като се включите в следващия семинар на Telerik Academy Plus на 23 март 2017 г. от 18:30 до 20:30 ч. в зала Enterprise в учебния ни център в София.

В рамките на събитието ще се запознаете с ReactiveX - библиотека за улесняване на асинхронни операции чрез observable обекти. Ще усвоите функционалния синтаксис на ReactiveX, който позволява лесното изпълнение на асинхронен код и обновяване на потребителския интерфейс. Семинарът ще завърши с демонстрация, от която ще научите как с ReactiveX да изградите цялостно Android приложение, работещо с отдалечени данни.

Обучението е практически насочено и ще се фокусира върху демонстрации на писане на код на живо.


За кого е събитието

Семинарът е подходящ за специалисти с базов опит в разработката на приложения за Android.


Как да се запишете

Регистрацията за участие приключи. 

Гледайте видео


Какво ще научите

По време на семинара ще се запознаете с:

  • библиотеката ReactiveX
  • различни начини за лесно изпълнение на асинхронни операции в плaтформата Android

Лектор

  • Doncho_Minkov

    Дончо Минков

    Старши технологичен трейнър, Телерик Академия

    Дончо е един от първите технологични трейнъри в Телерик Академия. Присъединява се към инициативата през 2010 г., веднага след като завършва първото издание на Софтуерната Телерик Академия. Още от ученик Дончо проявява засилен интерес към алгоритмите и състезателното програмиране и преследва страстта си към технологиите и във висшето си образование. Дончо има дълбоки познания по разработка на native и хибридни мобилни приложения, десктоп приложения и уеб приложения с .NET, Node.js и JavaScript. Обича да разучава нови неща и да споделя наученото.