Telerik Academy

Сподели тази страница

Приложения за iOS със Swift

През юни 2014 г. Apple представи нов програмен език - Swift. За разлика от Objective-C, с който компанията първоначално работеше, Swift е по-гъвкав и предлага повече възможности откъм синтаксис. Той е създаден да работи с платформите Cocoa and Cocoa Touch на Apple. Ако искате да се запознаете в детайли с езика, заповядайте на следващия семинар на "Академията на Телерик"- "Приложения за iOS със Swift". Той ще се проведе на 14 декември 2014 г. в зала Enterprise от 10:00 до 14:00 ч.


Как да се запишете

Всеки, който проявява интерес към разработката на мобилни приложения за iOS с програмния език Swift, може да се включи в семинара. Необходима е само предварителна регистрация.  

Гледайте видео


Какво ще научите по време на семинара

Семинарът ще започне с разглеждане на основните компоненти на езика Swift: типове данни, работа с обекти, структури, loops, arrays, enum, ООП и други. След това ще се запознаете с основите за създаване на приложение за iOS с езика Swift и ще се научите да боравите със жестове, графики и анимации. В края на семинара ще направим демонстрация на създаване на приложение и ще имате възможност да приложите на практика всичко научено.


Гледайте видео от семинара


Лектори

  • Doncho_Minkov

    Дончо Минков

    Технологичен трейнър, Телерик АД

    Дончо се занимава с алгоритми и състезателно програмиране още от малък. Впоследствие интересът му се задълбочава в университета и "Софтуерната Академия на Телерик". Дончо има дълбоки познания по разработката на native и хибридни мобилни приложения, десктоп приложения и уеб приложения с .NET, Node.js и JavaScript. Обича да разучава нови неща и да споделя наученото.