Telerik Academy

Сподели тази страница

Advanced Reflection and Expression Trees

По време на следващия семинар в Академията на Телерик“ ще надградите знанията си за Reflection - похват в програмирането, позволяващ на всяка програма да се изследва и променя, докато работи. Ще се запознаете с expression trees и тяхното приложение в програмирането.

Семинарът ще се проведе на 26 март 2016 г. от 10:00 ч. в зала Enterprise в учебния център на „Академията на Телерик“ в София. Препоръчително е участниците да имат познания по C# и Reflection и предварително да са гледали видео записите от миналия семинар на тема Reflection“ на нашия уебсайт.


Как да се запишете

Запазете своето място за участие в семинар „Advanced Reflection and Expression Trees“ до 25 март 2016 г. Регистрацията за семинара приключи.

Гледайте видео


Какво ще научите по време на семинара

По време на обучението ще се запознаете с:

  • новостите в Reflection при последните версии на .NET

  • различни методи за оптимизация на Reflection техниките и приложението на Reflection при технологии като ASP.NET MVC

  • expression trees и ще разберете как да генерирате и изпълните код с тях, без да е необходима прекомпилация на програмата


Лектор

  • Ivaylo_Kenov

    Ивайло Кенов

    Ивайло е състезател по математика с участия в редица национални олимпиади. Шампион е в курсовете "Обектно Ориентирано Програмиране" и "Структури от данни и алгоритми" в "Софтуерната академия на Телерик" - сезон 2012/2013. Притежава два Microsoft сертификата: "Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3" и "Developing ASP.NET MVC Web Applications". Обича да задълбава в трудните части на програмирането. Участвал е в разработката и поддръжката на няколко интернет приложения.

    LinkedIn