Telerik Academy

Подгответе се за редица вълнуващи състезания и хакатони по разработка на уеб, десктоп и мобилни приложения. Изправете се срещу едни от най-талантливите и мотивирани млади хора в България и се преборете за първите места и страхотни награди.

Вашето участие ви дава възможност да натрупате богат състезателен опит, да се срещнете с други програмисти, с които да обменяте знания и ценни препоръки. Доброто ви представяне е и страхотно допълнение към вашата автобиография, което може да разкрие много нови професионални възможности пред вас.

Състезанията, които Академията на Телерик организира и подкрепя, целят да запалят интереса на възможно най-много ученици и студенти към разработката на софтуер и да осигурят една вдъхновяваща среда за развитие на бъдещите нинджа програмисти.

Хакатон "Приложения за по-добър свят"

На 21 и 22 юни в "Академията на Телерик" млади и успешни предприемачи в България ще помогнат на студенти и начинаещи софтуерни инженери да превърнат своите идеи за по-добър свят в приложения. Ако имате идея за мобилно, десктоп или уеб приложение, което спестява време или повишава продуктивността, предоставя решение на обществено значим проблем или значително улеснява живота ни, включете се в двудневния хакатон на "Телерик" и Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) .

Международно състезание NASA Space Apps Challenge - София (20-21 април 2013 г.)

Състезанието е приключило.

International Space Apps Challenge е глобално събитие за масово сътрудничество (mass collaboration) в стил "хакатон". Целта е да се въодушевяват гражданите по света да участват в решаването предизвикателства от НАСА, да разработват иновативни технологични решения с отворен код и да експериментират с данни от космически изследвания.

Конкурс по програмиране на Телерик и PC Magazine (2012 / 2013 г.)

Състезанието е приключило.

Популярният турнир по програмиране е с обновен формат: още по-интересен, разнообразен и отворен за всички любители на програмирането: алгоритмици, програмисти и разработчици на потребителски интерфейс.

Разработка на шаблони и добавки към Sitefinity (септември - октомври 2012 г.)

Състезанието е приключило. Срокът е бил 31 август - 2 октомври 2011

Това е шанс да станете известни уеб дизайнери и програмисти, да обогатите портфолиото си и да спечелите страхотни награди.

Всичко ново от Телерик Академия по имейл: