Telerik Academy

Сподели тази страница

Предстоящ семинар

Demystifying Blockchain

30 ноември 2017 г., от 19:00 ч., в Телерик Академия, зала Enterprise

 

На 30 ноември от 19:00 ч. в Телерик Академия предстои безплатен семинар за блокчейн технологии – „Demystifying Blockchain“,  с участието на водещия международен лектор и главен директор „Технологии“ в Endava – Елън Уудс.Семинарът, част от поредицата „Meet the Masters“, е отворен за всички ИТ специалисти с интерес към блокчейн. 

 

Прочетете повече


Telerik Academy Plus - безплатни месечни семинари

За всички разработчици, които вече имат няколко години опит зад гърба си и продължават да търсят възможности за разширяване на знанията и уменията си, организираме месечни семинари на актуални технологични теми. 

Семинарите, организирани под името Telerik Academy Plus, разглеждат по-сложни теми от програмирането и са подходящи за разработчици с опит. Те се водят от лекторите на "Академията на Телерик", като акцентът в поднасянето на всяка тема е върху придобиването на практически умения. Те се провеждат присъствено в
учебния ни център в София. Всеки, който проявява интерес към дадено обучение, може да присъства. Участието е безплатно, като е необходима само предварителна регистрация. Семинарите се заснемат и видео записите се публикуват и остават достъпни за всички на нашия уебсайт.


Какво можете да очаквате от семинарите на Telerik Academy Plus:

  • Безплатно обучение
  • Технологични теми за разработчици 
  • Опитни лектори
  • Възможност за професионално развитие
  • Контакт с будни хора със сходни интереси