Telerik Academy

Сподели тази страница

Урок "Подготовка за НОИТ" 

Училищна академия - май 2012 г.

С наближаването на третия кръг от Националната олимпиада по ИТ, Училищната академия на Телерик ще посвети следващия си урок изцяло на подготовката за най-важния етап от НОИТ. В рамките на тридневното ни обучение ще разгледаме и упражним всичко, което ви е необходимо, за да постигнете възможно най-висок резултат по време на Олимпиадата.

Урокът ще се проведе в периода 2 - 4 май 2012 г. от 10:00 до 19:00 часа в учебната зала на Академията на Телерик - Enteprise в гр. София, бул. “Ал. Малинов” 31А, Сватбен мол София, етаж 2. За да участвате, е необходимо единствено да попълните онлайн регистрационна форма и да заповядате на обучението.

За учениците, които пътуват до София, сме подсигурили настаняване в Парк хотел Москва за 2-ри и 3-ти май в туристически стаи на цена 17 лв. на човек на вечер. Изисква се да заявите, че желаете да ползвате настаняване в регистрационната форма и предварително да заплатите нощувките си по банков път до 26.04.2012.


Видео за подготовката за Националната олимпиада по ИТ


Подготовка за Националната олимпиада по ИТ - материали от урока

Програма от урока за подготовка за НОИТ

  1. Ден първи
  2. Ден втори
  3. Ден трети

Още полезни съвети за Национална олимпиада по Информационни технологии

За да се чувствате уверени в себе си по време на Олимпиадата и да дадете най-доброто от себе си, сме подготвили за вас и ще полезни съвети:

  • Как да подходите към изграждането на презентациите си 
  • Как да направите впечатляващи представяния на вашите проекти 
  • Как да се справяте при евентуални технически проблеми

Ще бъде обърнато внимание на критериите за оценяване и ще отговорим на всички ваши въпроси относно олимпиадата.

Изготвянето на материалите и обучението ще бъде проведено както от бивши членове на журито от НОИТ, така и от дългогодишни състезатели и шампиони в Националната олимпиада по информационни технологии.