Telerik Academy

Сподели тази страница

Училищна Телерик Академия

Програмиране и дигитални технологии за ученици в 8-12 клас


Училищна Телерик Академия подготвя учениците в 8-12 клас за едни от най-перспективните професии у нас и в световен мащаб. Участниците научават как да се предпазват от опасностите в интернет, да разработват компютърни игри и да създават софтуерни решения с най-модерните технологии. Като ги въоръжаваме с нужните дигитални умения, помагаме на учениците да станат следващото поколение успешни специалисти, предприемачи и лидери.

 

Обученията са безплатни и не изискват предишни знания и опит в областта на програмирането. Занятията са присъствени, а в края на програмата участниците получават сертификат за завършено обучение.

 

Започнете подготовката си за професиите на бъдещето, като изберете едно от направленията:

  • Дигитални науки (Digital Science) - София, Враца, Разград и Габрово: 
  • В рамките на програмата  учениците научават какво стои зад най-новите технологии. Как да ги управляват, да използват скритите им възможности и да се предпазват от опасностите в интернет.

  • Програмиране с Java (Software Development) - София
  • Обучението подготвя учениците за една от най-перспективните професии – програмист. Участниците научават как да създават модерни уеб и мобилни приложения с най-новите технологии.

  • Разработка на игри (Game Development) - София
  • Програмата превръща учениците от потребители на технологиите в техни създатели, като канализира интереса им от играенето на компютърни игри към тяхното създаване.

 

Присъединете се към общността от над 8 хил. ученици, участвали в Телерик Академия от създаването ѝ през 2009 г. до днес.


Свържете се с нас

За въпроси и контакт с екипа на Телерик Академия можете да ни пишете на: info@telerikacademy.com.