Telerik Academy

Сподели тази страница

Успехите на нашите курсисти

Интересно ли ви е да разберете как се реализират курсистите от „Академията на Телерик“? Запознайте се с няколко от тях и разберете как обученията ни са допринесли за техния успех. 

Разгледайте резултатите  от годишното ни проучване сред всички курсисти, преминали поне две-трети от обучението в „Софтуерната академия на Телерик“.

Изтеглете доклада


Успехите на нашите курсисти

by User Not Found | апр 20, 2015

Най-силното доказателство за успеха на Телерик Академия са хилядите млади хора, които се реализират в софтуерната индустрия благодарение на курсовете на инициативата. В поредица от статии ще ви представим част от тях и заедно ще ви разкажем за живота в Телерик Академия, практическото обучение и възможностите за кариерно развитие след завършване на програмата. 

Очаквайте интересни и различни истории за вълнуващите моменти от обучението в Телерик Академия. Курсистите, които са посветили цялото си свободно време на страстта си да създават софтуер, съчетавали са успешно работа и лекции и са преминали успешно над 15 изпита само за една година, могат най-точно да предадат духа на инициативата. Те ще споделят какво ги е мотивирало да продължават напред и кое е най-ценното, което са научили при нас.

Ако искате да научите повече за реализацията на курсистите, преминали поне две-трети от програмата на Софтуерната Телерик Академия, разгледайте инфографиката и доклада, базирани на проведено от нас проучване. Ако виждате себе си като софтуерен инженер и се чудите дали Телерик Академия е мястото, откъдето да започнете, не изпускайте историите на нашите курсисти, които ще ви насочат към правилното решение.


Telerik_Academy_Graduation