Telerik Academy

Сподели тази страница

От кухнята на Академията

Надникнете в Софтуерната академия чрез доза новини за обучението, трейнърите и постиженията на курсистите. Почувствайте какво означава да си участник в най-голямата ни инициатива и съпреживейте нашите успехи.


„Академията на Телерик“ проведе първия си кариерен форум

by User Not Found | фев 29, 2016

Събитието срещна водещи работодатели с топ курсистите на инициативата

Career_Forum

Над 150 курсисти от „Софтуерната академия на Телерик“ и 16 водещи работодатели участваха в първия кариерен форум на „Академията на Телерик“. Той се проведе на 28 февруари 2016 г. -броени дни след края на шестия сезон на образователната инициатива.

В събитието участваха стартъпи, както и малки, средни и големи компании с ИТ екипи в България. Сред тях бяха Telerik, a Progress company, Ontotext, Viblast, Paysafe, VMware, GfK, Spin, TaxiMe, Software Group, SkyScanner, IG Soft, IT-Economics, Prosfit, Transmetrics, Domestina и Imagga. Те разказаха подробно за кариерните възможности, които предлагат. Част от курсистите получиха на място покани за интервюта за работа.

Career_Fair

„Кариерният форум на „Академията на Телерик“ е естествена стъпка от развитието на инициативата. Вече седем години ние обучаваме курсисти на най-новите технологии и практики в областта на софтуерното инженерство. Сега ще отворим „Академията на Телерик“ не само за Progress, но и за други водещи работодатели. Обучението при нас е силно конкурентно и освен чисто технически умения се изискват много постоянство и мотивация за завършване на цялата програма“, коментира Бойко Яръмов, съосновател на Telerik, a Progress company, и ръководител на „Академията на Телерик“. 

От 2009 г. насам в „Софтуерната академия на Телерик“ са се обучавали над 3300 курсисти. Близо 100% от завършилите цялата програма от петия сезон на инициативата днес работят в сферата на софтуерното инженерство, сочи проучване сред курсистите от този сезон.

Кандидатствайте за седми сезон на „Софтуерната академия на Телерик“ >>