Telerik Academy

Сподели тази страница

От кухнята на Академията

Надникнете в Софтуерната академия чрез доза новини за обучението, трейнърите и постиженията на курсистите. Почувствайте какво означава да си участник в най-голямата ни инициатива и съпреживейте нашите успехи.


160 курсисти завършиха шестия сезон на „Софтуерната академия на Телерик“

by User Not Found | фев 29, 2016

След над 18 курса, 16 изпита и 10 екипни и индивидуални проекти те са готови за успешна кариера в ИТ индустрията

Вълнуващо и емоционално приключи шестият сезон на „Софтуерната академия на Телерик“. На специална церемония 160 курсисти, преминали успешно цялата програма по софтуерно инженерство, получиха сертификати. Със скъпи приятелства, спомени за безсънни нощи на писане на програмен код и богат арсенал от нови умения те си тръгнаха от „Академията на Телерик“, за да станат част от ИТ индустрията.

Graduation_All_Graduates

Шестият сезон на „Софтуерната академия на Телерик“ започна през януари 2015 г. От 1200 кандидати близо 700 курсисти бяха приети да учат софтуерно инженерство в инициативата. От тях 160 преминаха успешно всички над 18 курса, 16 изпита и 10 екипни и индивидуални проекти и завоюваха сертификат. 

Бойко Яръмов, съосновател на Telerik, a Progress company, и ръководител на „Академията на Телерик“, поздрави курсистите за успеха им. Той определи момента като „преломен“ - резултат от много труд и усилия, който ще ги отведе към нови, неподозирани възможности. Особено емоционална беше раздялата на курсистите с екипа на „Академията на Телерик“. Бъдещите софтуерни инженери аплодираха на крака целия екип и всички колеги от Telerik, a Progress company, които са водили лекции през годината. 

Academy_Team

Обучението в „Софтуерната академия на Телерик“ е много интензивно и практически насочено. Освен чисто технически умения, курсистите развиват лични качества като постоянство, мотивация, стремеж към високо качество и работа в екип. Работейки често в различни отбори, те станаха приятели помежду си, а трейнърите – от преподаватели се превърнаха в техни ментори. 

Уверени сме, че оттук нататък за новите софтуерни инженери следват само успехи. Пожелаваме им продължават да се развиват и винаги да следват мечтите си.

Кандидатствайте за седмия сезон на „Софтуерната академия на Телерик“ >>