Telerik Academy

Сподели тази страница

Специално за ученици

Прочетете повече за постиженията на учениците от Училищната и Алго академиите и се информирайте първи за новите състезания и предстоящи олимпиади. С новините от този раздел ще бъдете винаги в крак с новостите около състезателното и приложното програмиране.


25 участници в Telerik School Academy получиха сертификати

by User Not Found | апр 29, 2013
Telerik School Academy

На последната среща на Telerik School Academy през месец април участниците, които редовно са посещавали уроците и са предавали домашни, получиха сертификати за отлично представяне. Натрупаните знания и умения ще им помогнат да продължават да се развиват в сферата на информационните технологии и ще им отворят много нови възможности.

На тридневните срещи всеки месец младите специалисти се обучаваха по различни теми като уеб дизайн с HTML5 и CSS3, разработка на уеб приложения с JavaScript, програмиране със C# и .NET, бази данни и други. Те се научиха да разработват приложения за Windows Store с HTML, CSS и JavaScript, както и с маркъп езика XAML. Последната среща на Училищната академия бе подготовка за Националната олимпиада по ИТ, която ще се проведе в средата на май 2013 г. 

Участниците, които получават сертификати, са:

(използвани са потребителските им имена от студентската система на Академията)

Aleks_Moskovski

lyubo1994

Aleksandur.Braqnov

mirovit

alexanDragolova

muybien

Cvetomir

peter.petrov

daniel94

RadoslavGatev

georgi950

rali.emilov

GeorgiYolovski

Simeon.Simeonov

Ilovehomework

Svetoslav_Iliev

Ingri

svetoslav95

ivan.ilev.5

Tankata

kalimar

Teodorasa

kinira

veselin.dimitrov.1848


На всички участници в Telerik School Academy пожелаваме още много успехи и постижения! А на всички, които са пропуснали срещите, но искат да се запознаят с преподавания материал, предлагаме да гледат видео уроците.