Telerik Academy

Сподели тази страница

Интересни инициативи

Вижте най-новото около всички вълнуващи събития, които организираме и подкрепяме. Тук ще научите повече за нашите участия в различни инициативи, както и за интересни проекти на наши партньори и приятели.


Предстои семинар за асинхронно програмиране в Android с ReactiveX

by Ina Dobrilova | мар 16, 2017

Очаквайте открит семинар за разработка на мобилни приложения за Android с ReactiveX на 23 март. Срещата е част от редовните събития Telerik Academy Plus.

Семинарът „Асинхронно програмиране в Android с ReactiveX“ е подходящ за софтуерни разработчици с базов опит в създаването на приложения с Android. Желаещите да участват е необходимо предварително да се регистрират на уебсайта на Телерик Академия.

Популярната библиотека ReactiveX, която значително улеснява писането на асинхронен код при разработката на Android приложения, се използва от водещи компании като Microsoft, GitHub и Airbnb. В рамките на събитието участниците ще усвоят функционалния синтаксис на библиотеката и ще се запознаят с принципите за създаване на модерни мобилни приложения за Android с по-малко код. Семинарът ще завърши с практическа демонстрация, която ще представи изработката на цялостно Android приложение, работещо с отдалечени данни.

Лектор ще бъде Дончо Минков, старши технологичен трейнър в Телерик Академия с дългогодишен опит в сферата на софтуерното инженерство и ИТ обученията.   

Събитието е част от серията семинари Telerik Academy Plus, която е отворена за външна аудитория. В рамките на тези срещи водещи лектори и експерти представят ключови тенденции в областта на дигиталните технологии, най-добри практики и съвети, които участниците могат да приложат директно в своята работа.