Telerik Academy

Сподели тази страница

Интересни инициативи

Вижте най-новото около всички вълнуващи събития, които организираме и подкрепяме. Тук ще научите повече за нашите участия в различни инициативи, както и за интересни проекти на наши партньори и приятели.


Телерик Академия организира курс за разработка на приложения за iPhone и iPad

by Ina Dobrilova | мар 09, 2017

На 13 март стартираме безплатен курс за разработка на приложения за iPhone и iPad. Обучението е насочено към специалисти с опит в обектно-ориентираното програмиране и е достъпно в присъствена и онлайн форма.

Можете да се включите като се регистрирате на уебстраницата на курса  „Мобилни приложения за iPhone и iPad“. Присъствените места са ограничени. Първите 30 регистрирани ще имат възможност да посещават на живо лекциите в учебния ни център в София, а останалите – да се обучават онлайн.

iOS Mobile App Dev Course - Telerik Academy

В рамките на курса ще усвоите програмните езици Objective-C и Swift и ще се запознаете подробно с най-новата версия на операционната система iOS и платформата за потребителски интерфейс Cocoa Touch. Ще се научите още да работите с данни от отдалечени сървъри, да използвате вградените функционалности на iPhone, както и да създавате красиви анимации с код. 

Обучението има изцяло практически фокус. Продължава четири седмици и завършва със създаване и защита на проект. Така, в края на курса ще можете да разработвате функционални решения за iPhone и iPad, отговарящи на най-модерните тенденции и изисквания в сферата на мобилните приложения.

Курсът „Мобилни приложения за iPhone и iPad“ е част от интензивната 12-месечна програма за подготовка на софтуерни инженери – Софтуерна Телерик Академия. В обучението ще се включат едновременно участници от редовната програма и външни курсисти.

От старта на инициативата през 2009 г. близо 5 хил. души са се обучавали присъствено в Софтуерната Телерик Академия. Още над 42 хил. души са използвали видео ресурсите на организацията, гледани над 5 млн. пъти.