Telerik Academy

Сподели тази страница

Интересни инициативи

Вижте най-новото около всички вълнуващи събития, които организираме и подкрепяме. Тук ще научите повече за нашите участия в различни инициативи, както и за интересни проекти на наши партньори и приятели.


Последвай мечтите си…

by User Not Found | юни 18, 2013

Академията на Телерик се включи във вдъхновяващото събитие на тема Следвам мечтите си, посветено на учениците и страхотните приключения и възможности, които ги очакват. Първият по рода си семинар за тийнейджъри се състоя на 15 юни в Зала 2 на НДК с участието на млади, успешни българи, запленяващи преподаватели и професионалисти.

Щастливи сме, че младежи, които са свързани с Академията на Телерик, бяха сред най-откроилите се лектори. Павел Колев, когото познавате от курсовете ни по уеб дизайн, разкри, че е започнал да се занимава с програмиране, за да може да си купи куче. Любомир Янчев, който също беше трейнър - доброволец, в  Софтуерната академия, показа своето изобретение – домашен иконом, по-известен с името Мелиса, и ни разказа как още в училище човек трябва да преследва мечтите си.

Pavel Kolev i Lyubo

Друг интересен акцент по време на събитието бяха щандовете с игри и награди. Екипът ни си беше поставил за цел да покаже на децата колко интересна, вълнуваща и перспективна е професията “софтуерен инженер”. Затова посрещнахме учениците с любопитни въпроси и страхотни награди.На финала много от участниците споделиха желанието си да се занимават с програмиране. Очакваме ги с нетърпение през идното издание на Училищната ни академия, както и в предстоящите ни безплатни курсове!

Вижте още снимки от събитието!