Telerik Academy

Сподели тази страница

Интересни инициативи

Вижте най-новото около всички вълнуващи събития, които организираме и подкрепяме. Тук ще научите повече за нашите участия в различни инициативи, както и за интересни проекти на наши партньори и приятели.


Повече идеи за България

by User Not Found | апр 23, 2013

Имате страхотни, креативни и ползотворни идеи, за които търсите съмишленици? Искате да помогнете за създаването на една по-добра, по-чиста и по-успешна България, но все още не сте намерили подкрепа от други ентусиасти или организации.

Представяме ви "ЗаБългария" - една инициативата, която вдъхва кураж на всеки мечтател да участва в проекти, полезни за цялото общество.

Когато у човек се зароди добра идея или инициатива, много често несигурността около това дали тя ще се хареса, как ще се финансира, колко време ще отнеме и по какъв начин ще се осъществи надделява. Платформата "ЗаБългария" дава възможност на всеки с положителна идея, инициатива или проблем, които заслужават подкрепа, може да ги представи, да намери съмишленици, да ги популяризира и дори да набере средства за реализацията им.

Идеите и инициативите могат да бъдат насочени към развитието на уникален собствен бизнес, представяне на изобретения, проекти свързани с изкуството, безвъзмездни публични начинания и други. е мястото, където всеки може да публикува своя идея, която носи нещо позитивно за повече от един човек или за цяла България. Научете повече за тази страхотна инициатива!

Участвайте със собствена идея или като подпомогнете предложенията на останалите!


Platforma za dobri idei - ZaBulgaria