Telerik Academy

Сподели тази страница

Интересни инициативи

Вижте най-новото около всички вълнуващи събития, които организираме и подкрепяме. Тук ще научите повече за нашите участия в различни инициативи, както и за интересни проекти на наши партньори и приятели.


Webit Bulgaria Digital Summit 2013

by User Not Found | апр 05, 2013

Webit Bulgaria Digital Summit е едно от най-престижните събития за дигитален маркетинг, предприемачество и технологии в България. Тази година събитието ще се проведе на 24-25 април в Рейнбоу Плаза и ще събере едни от най-успешните български предприемачи, представители на ИТ индустрията, финансовия сектор, телекомуникациите, здравеопазването и фармацията.

Webit Logo

Вторият ден на форума Webit Bulgaria (25 април) - Webit Leaders of the Future, е посветен изцяло на на предприемачеството. Ще получите полезни съвети как да създадете и развиете своя продукт/услуга и как да намерите инвеститори, за да стартирате бизнеса си успешно. Очаквайте и дискусия, която ще ви помогне да изберете дали да насочите усилията си към местния или към глобалния пазар.

Специални гости на събитието са Дан Лупу от Early Bird VC и Майк Райнър от Startup Wise Guys. Дан Лупу е партньор в Early Bird от 2012 година. Фондът инвестира в повече от 70 страни и е сред най-големите в Европа, с повече от 20 индустриални инвеститори под шапката си. Майк Райнър е главен изпълнителен директор в бизнес акселератора Startup Wise Guys, където ръководи международната менторска стартъп програма за финансиране на новосъздадени високотехнологични компании. Двамата ще отговорят на въпросите на младите български предприемачи по време на втория ден от Webit Bulgaria Digital Summit.

Сред лекторите ще бъдат Васил Терзиев, изпълнителен директор на Телерик, Анн Хоран, главен изпълнителен директор на DCU Ryan Academy; Бартоломей Гола, партньор в SpeedUp Group; Августина Пашеева, Директор бизнес развитие на Voivoda Ventures; Ралф Талмонт, Главен изпълнителен директор на Pixengo Media и Камен Колчев, Председател на Съвета на директорите и основен акционер на групата ЕЛАНА и други. Повече информация за лекторите и програмата можете да откриете директно в сайта на Webit Bulgaria Digital Summit.

За всички участници на Telerik Academy организаторите на Webit предостават код за 20% отстъпка от цената на билетите за събитието. Достатъчно е да се регистрирате онлайн и да посочите следния код: TELERIK13.