Telerik Academy

Сподели тази страница

Интересни инициативи

Вижте най-новото около всички вълнуващи събития, които организираме и подкрепяме. Тук ще научите повече за нашите участия в различни инициативи, както и за интересни проекти на наши партньори и приятели.


Telerik Academy и Дийд ви предизвикват

by User Not Found | ное 02, 2012

Предизвикваме ви да напишете HTML фрагмент от код, който изписва Аз съм HTML NINJA, като следвате нашия пример.

Включете се в предизвикателството! Предайте своето решение до 13.11.2012 в сайта на Дийд: http://www.ideedit.com/challenges/HTML и съберете най-много харесвания, за да спечелите специална Telerik Academy тениска.

Какво е Дийд?

Дийд е мястото да предизвикваш и да бъдеш предизвикван, да правиш нови, интересни, полезни и забавни неща в реалния живот! Целта на екипа на Дийд е да превърнат хората от “харесващи” в “действащи”, от “наблюдатели” в “главни герои”. Дийд стартира през лятото на 2012 и вече има куп предизвикателства за здравословен начин на живот, за обучение, забавление и други.

Защо ви предизвикваме?

Съвместната инициатива на Дийд с Академията на Телерик за софтуерни инженери ще позволи на курсистите да проверят знанията си по изучаваните технологии чрез нетрадиционни задачки, да споделят и дискутират решения в забавна онлайн среда.

Как ще ви предизвикваме?

Очаквайте ново предизвикателство от Академията на всеки 2 седмици. Можете да вземате всяко предизвикателство по 1 път. Победителят се определя на база харесвания на изпълнението на предизвикателството, и получава специална супер-яка тениска на Телерик Академията.

Не забравяйте да предизвиквате и своите приятели! Участието в предизвикателствата е отворено и за хора извън Академията.

Успех!