Telerik Academy

Сподели тази страница

Интересни инициативи

Вижте най-новото около всички вълнуващи събития, които организираме и подкрепяме. Тук ще научите повече за нашите участия в различни инициативи, както и за интересни проекти на наши партньори и приятели.


 • Отворен е приемът за професионалната ни програма с Java

  юли 23, 2018

  Стартира новият прием в професионалната програма за обучение на софтуерни специалисти – Telerik Academy Alpha с Java. От днес можете да подавате своите документи онлайн. Програмата ще започне през ноември и е с продължителност 6 месеца.

  Научете повече
 • Да започнеш ИТ кариера на 20 г.

  юли 02, 2018

  На 20 г. Кирил Пеянски завършва Телерик Академия и започва първата си работа като програмист. Избира да отдели достатъчно време, за да подбере най-подходящата за него компания. Така след няколко интервюта за работа избира Progress и днес е част от екипа Kendo UI for React.

  Научете повече
 • На работа седмица след завършване на Професионалната Телерик Академия

  май 14, 2018

  Докато изучава компютърни науки в университета, Виктор Методиев решава да участва в Професионалната Телерик Академия. Целта е да разшири и надгради знанията си по програмиране и да даде летящ старт на кариерното си развитие. Резултатите не закъсняват. Само седмица след като завършва Академията започва работа като full-stack разработчик в българската софтуерна компания Grafixoft.

  Научете повече
 • Нови приеми в Професионалната програма на Телерик Академия

  май 09, 2018

  Предстоят два нови приема за Професионалната програма за обучение на софтуерни специалисти – Telerik Academy Alpha. Кандидатите ще могат да избират между технологиите .NET и JavaScript.

  Научете повече
 • 97% от възпитаниците ни се реализират в България

  апр 17, 2018

  Щастливи сме да споделим, че 97% от завършилите Професионалната Телерик Академия се реализират в България. Близо 70% започват работа в ИТ сектора до 2 месеца след края на програмата, а скоро след това и останалите. Почти всички оценяват високо стандарта си на живот в страната. Това сочи проучване сред курсисти, преминали успешно професионалните програми за подготовка на софтуерни специалисти на Телерик Академия.

  Научете повече
 • Телерик Академия организира кариерна вечер „От нула до младши специалист с Java и Android“

  апр 16, 2018

  На 17 април от 19:00 ч. в Телерик Академия организираме кариерно събитие на тема „От нула до младши специалист с Java и Android“. Кариерната вечер е насочена към студенти и специалисти от различни области, които искат да стартират професионалната си реализация в софтуерната индустрия. Входът е свободен, но е необходима предварителна регистрация.

  Научете повече
 • Стартира първата ни професионална програма с Java и Android

  мар 29, 2018

  Започна приемът за новото издание на професионалната програма Telerik Academy Alpha. Обучението, което стартира на 28 май, за първи път ще акцентира едновременно върху технологиите Java и Android. Telerik Academy Alpha подготвя младши софтуерни специалисти за летящ кариерен старт в ИТ индустрията.

  Научете повече