Telerik Academy

Телерик Академия организира кариерна вечер „От нула до младши специалист с Java и Android“

От: Ina Dobrilova | 16 април 2018

Събитието е отворено за всички, които искат да стартират професионалното си развитие в ИТ сектора 

На 17 април от 19:00 ч. в Телерик Академия организираме кариерно събитие на тема „От нула до младши специалист с Java и Android“.

Кариерната вечер е насочена към студенти и специалисти от различни области, които искат да стартират професионалната си реализация в софтуерната индустрия. Входът е свободен, но е необходима предварителна регистрация.Участниците в събитието ще научат за кариерните възможности с Java и Android – две от най-използваните в световен мащаб технологии за разработка на модерни уеб и мобилни приложения.

Те ще разберат повече и за предстоящото издание на програмата Telerik Academy Alpha Java+Android и процесa по кандидатстване в нея. Заедно с това възпитаници на Академията ще споделят своя личен опит и ценни съвети за успешен кариерен старт и дългосрочна професионална реализация в областта на програмирането.

В края на март Телерик Академия обяви приема за новото издание на професионалната програма за подготовка на софтуерни специалисти Telerik Academy Alpha с Java и Android. Обучението стартира на 28 май и е с продължителност 6 месеца. Кандидатстването за него ще бъде отворено до 27 април и изисква подаване на автобиография на сайта на Телерик Академия, преминаване на входен изпит по основи на програмирането с Java и онлайн когнитивен тест. Ранната регистрация за програмата е до 20 април.