Telerik Academy

Първият Pragmatic Marketing курс в България

От: Ina Dobrilova | 07 март 2018

През март предстои първият в България курс Pragmatic Marketing с участието на водещи лектори от Силициевата долина. Обучението ще се проведе на 14-16 март в сградата на Телерик Академия в ж.к. Младост 1А. Негови организатори са фондациите InterCulture и Bulgarian Entrepreneurship Center, в партньорство с Телерик Академия, Eleven и LAUNCHUB.

Обучението се фокусира върху технологични компании и предприемачи, които искат да повишат професионалните си умения в областта на продуктовия мениджмънт и маркетинг. В ексклузивния курс ще могат да се включат общо 30 специалисти, като местата вече са запълнени.

Pragmatic Marketing задава стандарта в маркетинг трейнингите, като акцентира върху практическия опит вместо теоретичните знания. Водещи технологични компании като Google, PayPal, Atlassian, VMware и др. редовно включват Pragmatic Marketing в обученията на своите служители. В световен мащаб над 100 хил. души са преминали през обученията досега, а специализирани курсове като предстоящия в Телерик Академия са организирани в 25 държави.

Програма и учебни материали
Курсът обхваща три ключови теми – основи, фокус и пазар. Всяка завършва с изпит, след успешното преминаване на който участниците ще получат сертификат. Те ще имат също достъп до ценни материали и книги от водещи професори от Станфордския университет, както и до по-нататъшна подкрепа, онлайн обучение и глобалната общност от възпитаници на програмата.

Лектор
Обучението ще се води от специалиста Рич Нутински. Той разполага с над 20 г. опит в софтуерната индустрия, по-голямата част от които в областта на продуктовия мениджмънт. С помощта на принципите на Pragmatic Marketing, той създава редица успешни софтуерни продукти.

Преди да се присъедини към екипа на Pragmatic Marketing, Рич е консултирал пазарни лидери като Microsoft, AT&T, GE, Siemens, Nike, Starbucks, DuPont и редица други, където е работил директно с топ мениджмънта, за да подобри стратегията и управлението на продуктите и маркетинг процесите в тях.

За въпроси и повече информация за курса може да посетите Facebook страницата на Българския предприемачески център.