Telerik Academy

Възпитаниците на Телерик Академия – ежегодно в селекцията на Forbes „30 под 30“

От: Ina Dobrilova | 22 ноември 2017

Престижната класация на сп. Forbes „30 под 30“ отличава талантливите млади българи, носещи позитивна промяна в обществото. От старта на селекцията у нас, сред наградените ежегодно присъства поне един възпитаник на Телерик Академия. A през 2017 г. бележим своеобразен рекорд –  с трима отличени курсисти.

 

Клас 2017 на селекцията на Forbes „30 под 30“. В ляво от катедрата, Дончо Минков, старши технологичен трейнър в Телерик Академия

Дончо Минков, който е един от първите технологични трейнъри в Академията и преди това неин възпитаник, е включен в категория „Образование“. Наградата е признание както за него, така и за целия екип на Телерик Академия, който вече 8 г. подготвя следващите поколения дигитални лидери и професионалисти и допринася за развитието на ИТ обучението в България.  

В селекцията на Forbes „30 под 30“ тази година попадат и двама курсисти, обучавали се съответно в професионалните и младежките ни инициативи. Антон Сотиров, главен директор „Операции“ в Tickey, и Даниел Георгиев, основател на Iris, са отличени в категория „Бизнес“.

Постоянното присъствие на възпитаниците на Телерик Академия в авторитетната класация е ясен знак, че усилията ни са насочени в правилна посока. От създаването си Телерик Академия е подпомогнала над 50 хил. души да изградят търсените от бизнеса дигитални умения и практически познания по програмиране. Продължаваме да работим все така усилено и да развиваме активни, амбициозни и можещи млади хора, които да се превърнат в жизненоважния за ИТ индустрията и предприемаческата екосистема нов талант с високи нива на познания и още по-висок потенциал

Етикети: