Telerik Academy

Семинар на тема „Автор на техническа документация“

От: Ina Dobrilova | 18 октомври 2017

Водещи специалисти в областта ще представят ключови тенденции и изисквания за успешна кариерна реализация

На 21 октомври организираме семинар на тема „Автор на техническа документация“ в обучителния ни център в кв. Младост 1А. В рамките на събитието специалисти с международен опит в областта ще представят професията и необходимите за успешна кариерна реализация качества и умения.

Семинарът е част от серията технологични събития Telerik Academy Plus и е подходящ за студенти, софтуерни инженери и специалисти от други сфери на дейност, които търсят възможност за преквалификация. Участието е безплатно, като се изисква единствено предварителна регистрация.

Ролята на авторите на техническа документация е свързана със създаването на полезно съдържание, което описва функционалностите и работата с нови софтуерни решения и продукти. Професията набира популярност в ИТ сектора в България през последните няколко години, а търсенето на добре подготвени кадри у нас и в глобален мащаб расте.

Семинарът цели да даде ценна информация и отправна точка на хората, които проявяват интерес към възможностите за кариерна реализация в областта. В рамките на събитието участниците ще се запознаят с основните концепции и терминология при изготвянето на техническа документация. Те ще научат добри практики и съвети от топ специалисти, които ще могат да приложат още по време на семинара.

Серията от технологични събития Telerik Academy Plus представя водещи лектори и експерти, които споделят най-новите тенденции в ИТ областта, модерни световни практики и примери от личния си опит. Целта на Telerik Academy Plus е да подпомогне развитието на ИТ общността, като обхване ключови теми от различни професионални направления в индустрията и осигури платформа за споделяне на знания и опит.