Telerik Academy

Семинар за автоматизирано тестване със Selenium WebDriver

От: Ina Dobrilova | 16 февруари 2017

Събитието, част от Telerik Academy Plus, е подходящо за начинаещи и специалисти в осигуряването на качеството на софтуера

На 22 февруари 2017 г. от 18:30 ч. организираме семинар на тема „Автоматизирано тестване със Selenium WebDriver - от основните принципи до облачните технологии“. Срещата, част от серията технологични събития Telerik Academy Plus, ще се проведе в обучителния ни център в Младост 1А в София.

Семинарът е отворен за специалисти и начинаещи с интерес към осигуряването на качеството на софтуера (Quality Assurance). Участието е безплатно, като се изисква предварителна регистрация.

Основен акцент на събитието е тестването на уеб приложения чрез платформата Selenium WebDriver. Гост-лектор ще бъде Антон Ангелов, QA архитект в Progress, който разполага с дългогодишен опит в областта на софтуерното инженерство и е признат за MVP за 2016 и 2017 г. от международната технологична общност CodeProject. Той ще сподели добри практики при автоматизираните тестове и ще демонстрира на живо автоматизация, която се изпълнява от различни комбинации от операционни системи и браузъри в „облака“.

Серията  от семинари Telerik Academy Plus представя водещи лектори и експерти, които споделят най-новите тенденции в ИТ областта, ценни съвети, модерни световни практики и примери от личния си опит. Целта на Telerik Academy Plus е да подпомогне развитието на ИТ общността, като обхване ключови теми от различни професионални направления в индустрията и осигури платформа за споделяне на знания и опит. Семинарите са отворени за външна аудитория, която не е част от обучителните програми на Телерик Академия. Над 2 800 души са участвали присъствено в семинарите Telerik Academy Plus през 2013-2016 г.