Telerik Academy

Telerik Digital Academy стартира с курс по дигитален маркетинг в сътрудничество с Google

От: User Not Found | 08 март 2016

Участниците ще овладеят най-добрите практики в дигиталния маркетинг и ще работят по реални кампании в компании в София

На 9 май 2016 г. започва Telerik Digital Academy – нова инициатива, част от „Академията на Телерик“ на Progress, с фокус върху дигиталните умения. Тя стартира с безплатен 8-седмичен интегриран курс по дигитален маркетинг, организиран в сътрудничество с Google. Кандидатстването за курса е отворено до 17 април.   

Курсът на Telerik Digital Academy е първото в България цялостно безплатно обучение по дигитален маркетинг, подкрепено от Google. Неговата цел е да развие у специалистите ключови дигитални умения и да улесни дигиталната трансформация на бизнеса в страната. Той е насочен към студенти и специалисти по маркетинг, както и експерти от други области. Обучението ще бъде на английски.

Как да кандидатствате?
Кандидатстването включва подаване на CV и мотивационно писмо на уебстраницата на инициативата. Изисква се също успешно преминат изпит по „Основи на AdWords“ на Google. След като бъдат одобрени, кандидатите трябва да се явят на приемен изпит по английски и IQ. Първите 50 човека с най-висок резултат ще се присъединят към курса на Telerik Digital Academy.

Кандидатствайте тук >>

Къде и кога ще се провежда обучението?
Обучението започва на 9 май и ще продължи осем седмици. Лекциите ще се провеждат в учебния център на „Академията на Телерик“ в София. 

Какво ще научите?
По време на курса по дигитален маркетинг:
- ще черпите опит от признати специалисти от Google и маркетинг индустрията
- ще се научите да планирате, представяте, изпълнявате и измервате интегрирани дигитални маркетинг кампании
- ще се запознаете с най-добри практики за изграждане на онлайн присъствието на една марка, сред които онлайн search, display и video маркетинг
- ще разберете как да навигирате „пътешествието на клиента” в различните онлайн канали, да създавате ангажиращо съдържание и да водите онлайн разговори
- ще работите по реални маркетинг кампании в компании в София

В края на обучението успешните участници ще получат сертификат за владеене на цялостни умения по дигитален маркетинг.

Сътрудничеството между Progress и Google се базира на образователните и маркетинг традиции на двете компании. Чрез „Академията на Телерик“, Progress е обучила над 9 хил. човека от всички възрасти присъствено и е изградила общност от 30 хил. потребители на онлайн ресурсите си. От 2012 г. Google е провела маркетинг обучения за десетки български агенции чрез програмата си Google Partners.