Telerik Academy

Включете се в отборните проекти на курсистите от „Структури от данни и алгоритми“

От: User Not Found | 30 октомври 2015

Знаете ли, че повечето участници в „Софутерната академия на Телерик“ определят екипните проекти като най-вълнуващата част от обучението си при нас? А искате ли да разберете защо е така? Даваме ви възможност да се присъедините към някой от екипите в курс „Структури от данни и алгоритми“ и да работите с настоящите курсисти по проект.

Тази година в курс „Структури от данни и алгоритми“ за първи път въвеждаме работа в екип по проект. Възможност да се включат в тях имат не само настоящи курсисти, но и разработчици, които не се обучават в курса или „Академията на Телерик“ в момента. Единственото условие е те да имат поне един взет (преминат успешно) курс в „Академията на Телерик“, без значение дали в присъствена или онлайн форма на обучение. 

Telerik_Academy

Задачата на екипния проект в курс „Структури от данни и алгоритми“ представлява създаване на компютърен играч за игра на карти чрез изкуствен интелект– сантасе или Texas hold 'em. Екипите могат да бъдат от двама или трима човека, като един участник може да бъде част само от един отбор. Необходимо е всички участници да се регистрират в нашата система.  

Представянето и защитата на отборния проект ще бъде на 1 декември 2015 г. Подробна информация за условието на екипната задача и включване в екип може да намерите във форума на „Академията на Телерик“. Пожелаваме успех на всички екипи.