Telerik Academy

„Академията на Телерик“ участва в европейската седмица на програмирането - CodeWeek

От: User Not Found | 13 октомври 2015

Тази година европейската седмица на програмирането - CodeWeek - се провежда от 10 до 18 октомври. „Академията на Телерик“ се включва в нея с три обучения – семинар на тема „Разработка на бизнес приложения с Progress OpenEdge” (17 октомври), и два 3-дневни курса за ученици - „Алгоритми върху низове“ и „Въведение в Java”. 

За всички начинаещи разработчици и предприемачи с бизнес идеи на 17 октомври „Академията на Телерик“ организира семинар на тема „Разработка на бизнес приложения с Progress OpenEdge”. Семинарът ще се води от международни лектори от Progress (компанията, която придоби Telerik през 2014 г.)  с дългогодишен опит в софтуерната индустрия – Колийн Смит, вицепрезидент, Гари Клинк, старши мениджър „Софтуерно инженерство“, и Джон Гудланд, старши софтуерен инженер. Запазете своето място. 

Telerik_Academy

Обучението „Алгоритми върху низове“ на „Алго академията на Телерик“ ще се проведе на 14, 15 и 16 октомври. То е отворено за всички, които искат да се занимават с алгоритмично програмиране и да участват в състезания по информатика. Научете повече за него и се запишете за участие тук

За по-малко от седмица, след като обявихме първата среща на „Училищната академия на Телерик“, която ще бъде на тема „Въведение в Java”, всички места за присъствено обучение обучения бяха заети. Всички, които проявяват интерес към обучението, могат да се включат онлайн. Регистрирайте се тук.

„Академията на Телерик“ участва в CodeWeek от старта на инициативата през 2013 г. CodeWeek е подкрепена от Европейската комисия, както от движения като CoderDojo и Rails Girls. 

Целта на CodeWeek е да вдъхнови деца, възрастни, учители и предприемачи в Европа да програмират. Чрез поредица от специални безплатни събития, организирани от компании и ентусиасти, инициативата показва как младите хора могат да въплътят идеите си в програмен код.