Telerik Academy

Ключът към успеха – да преследвате целите си и да поддържате високи стандарти

От: User Not Found | 29 май 2015

Vassil_Terziev_ACS„Споделяйте успеха, ценете всяко предизвикателство и се наслаждавайте на пътешествието в живота дори и ако не ви отведе в посоката, която сте планирали“. Така съоснователят на Telerik и Телерик Академия Васил Терзиев приветства випуск 2015 на Американския колеж в София по време на церемонията по дипломирането им, на която беше специален гост. Церемонията се проведе на 23 май 2015 г. 

Терзиев сподели със завършващите ценни съвети, натрупани от житейския и професионалния си път начело на една от най-успешните софтуерни компании в България. „Фундаментален фактор за постигането на успех е да познавате себе си и да знаете с какво искате да се занимавате“, каза той. 

Васил Терзиев посъветва завършващите да ценят предизвикателствата, защото те ще ги подготвят за трудните решения, които им предстоят в живота, да се фокусират върху сферите, в които са най-добри, и да бъдат промяната, която искат да видят. „Споделяйте успеха си, разпространявайте доброто и поддържайте винаги високи стандарти“, допълни той.