Telerik Academy

Курсистите в Софтуерната академия на Телерик наближават финалната права от своето обучение

От: User Not Found | 21 август 2013

Общо 166 участници преминаха успешно изпита към курса „Уеб услуги и облачни технологии“, който е част от едногодишната програма за подготовка на софтуерни инженери – Telerik Software Academy. Курсистите започнаха своето безплатно обучение през октомври 2012 г. и доказаха с много старание, упорит труд и отлични резултати, че заслужават да продължат напред в програмата.

След последния си изпит курсистите бяха разделени в две направления "десктоп и мобилни приложения" и "уеб приложения", в зависимост от техните желания и оценки. 101 от тях ще се впуснат в разработката на модерни уеб приложения с JavaScript, ASP.NET Web Forms и ASP.NET MVC.

С усвояване на най-актуалните технологии за разработка на функционални мобилни и десктоп приложения ще продължи  обучението на 65 от курсистите. Първата им лекция по Windows 8 Store приложения с HTML, CSS и JavaScript вече стартира и може да се следи онлайн и присъствено от външни курсисти.

Четвъртият сезон на Софтуерната академия на Телерик ще приключи в края на месец септември, когато най-изявените ни курсисти ще получат сертификат и ще се ориентират към нови предизвикателства, чрез които  да приложат натрупаните знания и умения в реална работна среда.

Новата учебна година в Софтуерната академия ще започне на 28 октомври. Формата за кандидатстване е вече отворена, а желаещите да се включат трябва да подготвят CV и мотивационно писмо на английски език, както и да се подготвят за входящите ни изпити.

Етикети: homepage-news, DNewsInternal