Telerik Academy

Най-добрите участници в SEO курса на Telerik Academy получиха сертификати

От: User Not Found | 29 юли 2013

Десетте най-добри участници в курса „SEO – оптимизация за търсещите машини“ получиха сертификати за отлично представяне в обучението. По време на курса, който стартира на 15 май и приключи на 20 юли,  всички курсисти работиха по практически проекти за оптимизиране на сайт и накрая представиха постиженията си пред лекторите.

В тазгодишното издание на курса се включиха близо 900 човека присъствено и онлайн. Те усвоиха основите на SEO и имаха възможност да приложат на практика научените техники и подходи. Те работиха върху собствени или „взети назаем“ от познати и приятели уебсайтове и блогове и се опитаха да позиционират на първи места при търсене в Интернет. Нелеката задача включваше създаване на уникално качествено съдържание, изграждане на линкове, използване на различни SEO инструменти, включване на микроформати, социални медии, оценка на постигнатото.

Курсът обаче нямаше да бъде толкова интересен и ценен за участниците, ако в него не се бяха включили като лектори едни от най-добрите SEO специалисти в България. Специални благодарности отправяме към Едуард Димитров, Калин Каракехайов, Евгени Йорданов, Георги Моллов, Генадий Воробьов, Любомир Любомиров, Иво Апостолов, Димитър Стаменов и Теодор Захариев.


SEO Certification

На всички участници в SEO курса пожелаваме първи места на уебсайтовете в Интернет търсачките и весело лято!