Telerik Academy

Започна четвъртият семестър в Софтуерна академия 2012/2013

От: User Not Found | 08 юли 2013

Почти 220 студенти продължават обучението си в Софтуерната академия на Телерик след изпитите по „Структури от данни и алгоритми“ и „JavaScript приложения“. Това са курсистите, взели с високи резултати поне 9 от всички 10 изпита в обучението си досега.

През четвъртия семестър студентите преминават на целодневно обучение. От днес започват да се обучават в курсовете „Бази данни за разработчици“ и „Technical Support”. В курса „Бази данни“ ще се запознаят с основни технологии и практики за създаване и управление на бази данни и ще работят по редица практически проекти като  разработване на транзакционна система за обслужване на банкомат. Вторият курс, “Technical Support”, е насочен към усвояване на основните подходи и умения за предоставяне на качествено техническо обслужване на потребителите на даден софтуерен продукт.

Software Academy
Студентите в Софтуерната академия на първата лекция от курса
"Бази данни за разработчици"

По време на петия семестър студентите ще бъдат разделени на две групи – desktop/ web и mobile. Софтуерна академия 2012/2013 ще продължи до края на септември. 

Кандидатствайте в Софтуерната академия на Телерик, ако и вие искате да се потопите в света на софтуерното инженерство. Първата стъпка е подаване на автобиография и мотивационно писмо на английски, след което ще получите информация за явяване на тест по ИТ, IQ и английски. Есенният сезон започва в края на октомври.