Telerik Academy

След изпита по C# - какво предстои в Софтуерната академия?

От: User Not Found | 27 юни 2013

Изпитът по „C# - част 1“ бе първото предизвикателство пред студентите от Софтуерната академия на Телерик, която започна през пролетта. В състезателния дух на Академията, напред продължават само постигналите високи резултати – 350 от стартиралите през април 600 курсисти. Останалите могат да се обучават с онлайн уроците след всяка лекция. 

С отлична оценка курса преминаха 153 човека. В първите топ 5 са: М. Николов, Ж. Павловски. Ст. Миревски, Д. Панайотова и Ст. Върбанов. Поздравяваме ги и им пожелаваме да продължават в същия дух. 

Голям е интересът и от страна на онлайн курсистите. От тях (почти 950) с отлични оценки от изпита по „C# - част 1“ преминаха 29. Те ще бъдат поканени да се включат присъствено в Софтуерната академия. 

C sharp exam

Изпит по "C# - част 1" в Академията на Телерик

А Софтуерната академия продължава с втората част на курса по C#, който започва на 3 юли и ще завърши на 31 август. Подобно на първата част, студентите ще се обучават с видео уроци и ще посещават упражнения в Академията.

По време на „C# - част 2“ студентите ще надградят знанията си по програмиране, като използват масиви за обработка на редици и матрици от елементи, алгоритми върху редици и матрици, работят с методи, бройни системи, с обекти от стандартната библиотека на .NET и др. За първа година в обучението се въвежда проект за работа в екип, включващ разработка на конзолна игра

Едновременно със “C# - част 2” ще се провежда и курс за споделяне на знания и работа в екип, чиято цел е да научи студентите да вземат решения,  да си поставят цели и да постигат резултати заедно. В курса са предвидени различни задачи като разработване на сорс контрол системи, създаване на блог, mind mapping и проект, свързан с обогатяване на българската версия на Wikipedia. Курсът ще се провежда през месец юли. 

Ако всичко това ви се струва интересно, ви предлагаме да се включите в онлайн курса по C# - част 2 и да започнете своето вълнуващо обучение.