Telerik Academy

330 студенти продължават в Софтуерната академия на Телерик

От: User Not Found | 31 май 2013

Остават само няколко месеца до завършването на приетите през септември 2012 г. студенти в Софтуерната академия на Телерик. На този етап 330 от тях продължават обучението си при нас благодарение на високите си оценки и на постоянството и мотивацията, които влагат в подготовката си за всеки курс.

Над 30 студенти от продължаващите се присъединиха към направлението „Осигуряване качеството на софтуера и автоматизирано тестване“, а останалите в момента изучават структури от данни и алгоритми и JavaScript приложения. След това те ще се разделят в две направления – web и desktop/mobile. Така в последната фаза на обучението си те ще натрупат допълнителни знания и умения и ще се подготвят за успешна кариера в софтуерното инженерство.

Telerik Software Academy

Обучението в Софтуерната академия на Телерик се провежда на състезателен принцип. Само най-добре представилите се в курсовете продължават напред. Останалите, които  не са постигнали достатъчно високи резултати, могат да се прехвърлят онлайн.

Кандидатстването за новия есенен сезон на Софтуерната академия ще започне през юли. Кандидатстването в Академията е чрез подаване на автобиография и мотивационно писмо на английски и явяване на тестове по ИТ, IQ и английски език. Ако искате да се развивате в сферата на програмирането и да станете софтуерен инженер, започнете да се подготвяте за изпитите още сега.