Telerik Academy

Сертификат за най-добрите курсисти от обучението по Photoshop

От: User Not Found | 30 април 2013

Тримесечен практически курс по Photoshop се проведе в Академията на Телерик с помощта на специалистите по графичен дизайн и UI - Тянко Йорданов, Васил Йорданов и Тодор Костов. В безплатното обучение се включиха над 1000 човека присъствено и онлайн.

Участниците се потопиха в необятния свят на Photoshop, за да научат как да използват програмата за обработка на растерна графика. Стъпка по стъпка те се запознаха с елементите на Photoshop и основните функционалности, които един уеб front-end разработчик използва. Курсистите имаха възможност от нулата да изградят реален проект за уеб, следвайки съветите на лекторите.

Най-усърдните предадоха в срок всички домашни към курса и цялостен практически проект. От тях 98те с най-висок резултат (65-95 от общо 100 точки) бяха поканени на финален изпит, на който да демонстрират своите умения и да се борят за сертификат. 

В рамките на изпита участниците имаха на разположение 1 час, за да пресъздадат част от UI дизайна на един от продуктите на Телерик. Студентите успяха да се докоснат до реален проект и да получат ценна обратна връзка от професионалисти с дългогодишен опит. 

Сертификати ще получат 19 студенти, които се представиха отлично по време на финалния изпит и имат добри резултати от курса. Тяхната крайна оценка е минимум 78 точки, а изпитът им се зачита като “взет с отличие”. Оценката се образува, като с по-голяма тежест (80%) се разглежда изпитът и с по-малка (20%) се зачитат точките от домашните. Всички курсисти могат да видят своите точки в студентската ни система.

Връчването на сертификатите ще се състои на 17 май от 18:30 в Академията на Телерик, зала Light. Поздравления на всички участници за постигнатите резултати!