Telerik Academy

Повече идеи за България

От: User Not Found | 23 април 2013

Имате страхотни, креативни и ползотворни идеи, за които търсите съмишленици? Искате да помогнете за създаването на една по-добра, по-чиста и по-успешна България, но все още не сте намерили подкрепа от други ентусиасти или организации.

Представяме ви "ЗаБългария" - една инициативата, която вдъхва кураж на всеки мечтател да участва в проекти, полезни за цялото общество.

Когато у човек се зароди добра идея или инициатива, много често несигурността около това дали тя ще се хареса, как ще се финансира, колко време ще отнеме и по какъв начин ще се осъществи надделява. Платформата "ЗаБългария" дава възможност на всеки с положителна идея, инициатива или проблем, които заслужават подкрепа, може да ги представи, да намери съмишленици, да ги популяризира и дори да набере средства за реализацията им.

Идеите и инициативите могат да бъдат насочени към развитието на уникален собствен бизнес, представяне на изобретения, проекти свързани с изкуството, безвъзмездни публични начинания и други. е мястото, където всеки може да публикува своя идея, която носи нещо позитивно за повече от един човек или за цяла България. Научете повече за тази страхотна инициатива!

Участвайте със собствена идея или като подпомогнете предложенията на останалите!


Platforma za dobri idei - ZaBulgaria

Етикети: homepage-news, DNewsInitiatives