Telerik Academy

Академията на Телерик ще приеме 500 нови курсисти през пролетта

От: User Not Found | 14 март 2013

Тази пролет 500 нови курсисти ще започнат обучението си в безплатната програма за софтуерни инженери на Академията на Телерик. Ако искате да сте един от тях, кандидатствайте на уебсайта ни до 7 април и се подгответе за изпитите по ИТ, английски тест за интелигентност. 

Новата учебна година ще започне на 25 април 2013 г. и ще съчетава онлайн и присъствена форма на обучение. Първата част включва видео уроци в канала на Академията в YouTube присъствие на упражнения веднъж седмично. Упражненията не са задължителни, но препоръчителни и носят допълнителни точки. От февруари 2014 лекциите преминават в изцяло присъствена форма.  

Стартирайки по-рано, имате възможност да отделяте повече време за усвояване основите на програмирането и да съчетавате ученето с други професионални ангажименти. Приемът е насочен към начинаещи специалисти по информационни технологии, които искат да разширят знанията и уменията си.

На 28 март от 19ч. ще представим подробно програмата на новата учебна година. Заповядайте, ако искате да научите повече или имате въпроси. Необходимо е само да се регистрирате предварително.