Telerik Academy

WordCamp Sofia 2012 – уникална конференция за WordPress фенове

От: User Not Found | 11 октомври 2012

WordCamp Sofia 2012 е единствената конференция за WordPress в България, която на 20 октомври 2012 г. ще събере в учебните зали на Софтуерната академия на Телерик лектори от страната и чужбина, експерти по уеб разработка и почитатели на WordPress.

WordPress и Web Development

WordCamp конференцията се организира за трета поредна година от българската WordPress общност. В рамките на събитието ще научите какви са новостите около WordPress, ще чуете лекции за разширения, теми, програмиране и дизайн. Можете да избирате между двата паралелни потока за WordPress и Web Development.

В рамките на конференцията ще ви разкажат за WordPress за много посещавани сайтове, ще научите кои са най-полезните plugin-и, как да бъдете responsive и още много полезни и интересни съвети директно от WordPress специалистите в България.

Happiness Bar или отговорът на всички ваши въпроси относно WordPress

Останете и след конференцията, за да вземете участие в специално организираните консултации – всеки участник, който има конкретен проблем или въпроси ще получи индивидуално внимание и отговори директно от експертите.

Българските WordPress специалисти ще говорят за вас

Специално подбраните лектори на WordCamp Sofia 2012 са WordPress експерти с дългогодишен опит. Николай Бачийски - единственият българин, част от development екипа на WordPress, е основен организатор и водещ лектор на конференцията. В рамките на събитието ще имате възможност да чуете още: Марио Пешев, Веселин НиколовСтефан Кънев, както и още няколко популярни за WordPress обществото имена.

Как можете да се включите и вие?

Вече можете да се регистрирате за участие: http://2012.sofia.wordcamp.org/tickets/. Цената на билета е 25 лв. и включва билет за конференцията, тениска от събитието, кафе, обяд и още подаръци.