Telerik Academy

Софтуерната академия на Телерик ще стартира с над 800 курсиста

От: User Not Found | 28 август 2012

Над 800 човека ще се обучават безплатно в Софтуерната академия на Телерик през учебната 2012 – 2013 година. За да събере почти три пъти повече курсисти в сравнение с миналата година, Академията за първи път ще стартира с две групи: през септември и през октомври.

На 10.09.2012 и на 15.10.2012 г. ще започнат да се обучават курсистите в четвъртия сезона на Telerik Software Academy. Първата група е изключително подходяща за напълно начинаещи софтуерни инженери, тъй като те ще разполагат с един допълнителен месец, в който да изучават основите на програмирането. Крайният срок за кандидатстване и подаване на документи е 31.08.2012 г.

Ако ви е необходимо повече време, за да подготвите своите документи (CV и мотивационно писмо на английски език) или желаете да се упражнявате повече за входящия изпит, имате възможност да кандидатствате до 01.10.2012 г. за втората група в Софтуерната академия.

Кандидатите ще бъдат избрани посредством CV и мотивационно писмо и след преминаване на серия от входящи изпити. Изпитите включват IQ тест, ИТ тест и тест по английски език и се провеждат присъствено в учебните зали на Академията.

Регистрирайте се за участие още сега или научете повече за процедурата по кандидатстване в Софтуерната академия.

Етикети: homepage-news, studentsNews