Telerik Academy

Нови възможности за професионално развитие

От: User Not Found | 28 август 2012

Telerik Software Academy стартира с обновена учебна програма и 10 допълнителни специалности. Разработчик на мобилни приложения, Front-end разработчик и Windows 8 разработчик са само част от новите професионални направления, от които можете да избирате в рамките на четвъртото  издание на Софтуерната академия на Телерик. Обновената учебна програма включва повече практически курсове и предоставя уникална възможност за кариерен старт.

Програмата Telerik Software Academy традиционно дава възможност на хора с малко или никакъв опит в разработката на софтуер да усвоят до съвършенство основите на програмирането, да развият алгоритмично мислене и практически умения, с помощта на които да се специализират и да започнат работа като софтуерни инженери.

Софтуерната академия е с продължителност 10 – 12 месеца и се провежда изцяло на състезателен принцип. В края на всеки месец курсистите се явяват на изпит / защитават проект и само отлично представилите се участници преминават в следващия етап от безплатното обучение.

За да получават участниците винаги качествено и съвременно обучение, изцяло насочено към практиката, въведохме нови учебни курсове и специалности.

Обновена учебна програма

През учебната 2012 – 2013 г. ще преминавате през серия от задължителни учебни дисциплини, както и ще можете да избирате допълнителни курсове, които отговарят на интересите ви.

По време на първите четири месеца от обучението си (първи семестър), вие ще изучавате основите на програмирането с езика C# успоредно с уеб технологиите HTML и CSS. Курсовете са подходящи за напълно начинаещи, тъй като предоставят фундаментални знания и умения.

Вторият семестър (следващите 4 месеца) е предназначен за напреднали, тъй като надгражда придобитите до момента знания. В рамките на обучението ще имате възможност да изберете професионално направление и да започнете да се подготвяте за него.

По време на финалния семестър курсовете ви ще бъдат изцяло ориентирани към професионалната ви специализация. Вида на специализацията се определя спрямо демонстрираните резултати и предпочитанията на курсистите.

Научете повече от нашето презентационно видео

Нови специалности

За да отговорим на динамично променящите се технологии, въведохме 10 нови професионални направления, от които да избирате. Така специалностите в Telerik Software Academy стават общо тринадесет:

След успешно завършване на Академията вие ще можете да кандидатствате за работа в Телерик по направленията:

  • .NET Developer
  • QA Engineer
  • Developer Support Engineer
  • Web front-end developer
  • XAML front-end developer
  • Windows 8 JavaScript developer
  • Windows 8 XAML developer

Включете се в Софтуерната академия на Телерик или научете повече за процедурата по кандидатстване.